Rain Out Match Info from the May 2nd Match from the infamous Sally Baird:
From: Mike Gionta [mailto:M102G@Comcast.net] Sent: Sunday, May 03, 2009 2:02 PMTo: Baird, SallyCc: Ken Werkiser; Al OrtegaSubject: Match Rain Out QuestionHi Sally,Mike Gionta here. Have a line up question on a rain-out match this past w/e. We attempted to play our match against the WC Aces on Sat at 9 AM as scheduled. Both teams showed up, we exchanged line ups, and tried to get the courts dry enough to play. One court had started playing and were on serve at 2-1 and the other courts had started warming up when it started to rain again so we were forced to cancel the match.The question is since we exchanged line ups do we have to keep the same guys for the make up match and at the same positions or do we just start over like a new match?
Sally's Response:
The guys who started their court have to finish that court.
Since none of the other courts started, you can change all of the
people.
Sally Baird
Director of Adult Competition
USTA Middle States Section
1288 Valley Forge Road
P. O. Box 987, Suite 74
Valley Forge, PA 19482
610-935-5000, ext. 227
610-935-5484 (FAX)
Wednesday, May 6, 2009
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment